Onze Visie

Saladeria wil jullie laten proeven, en laten ervaren wat gezond eten met je doet.

Van gezond en vers eten  word je niet alleen fitter en vrolijker, maar onze verse salades, wraps en versgeperste sappen zijn ook nog eens ontzettend lekker.

Welke maaltijd u bij ons ook kiest, wij brengen al het goede van groente en fruit in een heerlijke verse maaltijd vol energie.

Onze maaltijden bestaan niet alleen uit rauwkost maar ook uit gestoomde en gegrilde groenten, vlees, vis en gepasteuriseerde kaassoorten. Met als topping keuze uit diverse noten en zaden. Onze salades zijn allemaal op smaak gebracht met een verse huisgemaakte dressing.

 

Alle producten die wij zelf selecteren om ons menu samen te stellen komen uit de schijf van 5.

Want wanneer je eet volgens de schijf van 5 krijg je naast voldoende energie en mineralen ook vitamines, eiwitten, koolhydraten, vetten en vezels binnen die jou dag weer een extra boost geven!

Om deze belangrijke voedingsstoffen in de producten te behouden en de versheid van de maaltijden te garanderen en doen wij elke dag zelf onze inkoop.

Zo kunt u genieten van dagverse producten in uw maaltijd!

 

Wanneer u besteld word uw maaltijd vers voor u bereid vlak voor het moment van bezorging of afhalen.

Wij bezorgen bij u aan huis en op het werk zodat u een heerlijke lunch of avondmaaltijd hebt die past bij een gezonde leefstijl.

En natuurlijk kunt u ook een hapje bij ons komen eten!

 

Onze Bereiding

Of je nu kiest voor de zachte zalmfilet, knapperige gamba's of voor onze malse kippenhaasjes. (Die trouwens ook halal zijn), zorgen wij dat jou keuze vis of vlees meteen van de grill warm aan je salade word toegevoegd vlak voordat onze bezorgster onderweg gaat om jou bestelde maaltijdsalade bij je te bezorgen. Ook worden diverse groenten en fruit elke dag vers voorbereid op de grill of gestoomd.

Het voordeel van grillen is dat je geen extra vet hoeft toe te voegen en dus geen extra calorieën aan je voeding toevoegt zoals wel gebeurt bij bakken of frituren. Als je gerechten klaarmaakt op de grillplaat, dan blijven voedingsmiddelen optimaal behouden. De buitenkant wordt dichtgeschroeid waardoor vocht en voedingsstoffen worden ingesloten. Dat maakt de gerechten niet alleen smakelijker maar ook voedzamer. 

Wij nemen jullie via onze social media mee in hoe wij onze salades bereiden.

Kijk op onze socials voor meer van deze smaakmakende video's en foto's!

De salade dressings zijn home made!

Wij hebben diverse soorten home made dressings. Deze passen perfect in hun smaaksensatie bij de gekozen ingrediënten die aan de salades zijn toegevoegd. We hechten waarden aan het gebruik van verse producten en ingrediënten. Dit geld natuurlijk ook voor onze dressings. Die een extra smaakmaker zijn aan je salade. Elke salade heeft zijn eigen home made dressing en deze word dan ook telkens weer vers bereid.

Van een dressing met een pitje tot een dressing met een zoetje, alles is terug te vinden in ons menu. Wanneer je een salade zelf samenstelt kun je zelf je favoriete dressing uitkiezen die je graag aan je maaltijdsalade wilt toevoegen.

Wij gebruiken noten en zaden.

De afgelopen jaren zijn noten enorm populair geworden. Natuurlijk eten we deze kleine rakkers al jaren, maar dankzij alle gezonde voordelen zijn ze nu nog meer in trek dan ooit te voren. We weten inmiddels dankzij verschillende onderzoeken dat noten ontzettend gezond zijn. Maar toch is de ene noot de andere niet. Zo bepaalt de bewerking van de noot of het een gezonde toevoeging aan ons dieet is of niet.

In noten zitten voornamelijk onverzadigde vetten. Dit zijn vetten die voortkomen uit plantaardige producten. Olie en noten zijn hier goede voorbeelden van. Door het eten van noten daalt het cholesterolgehalte. Die daling verkleint de kans op hart- en vaatziekten. Dit in tegenstelling tot producten met verzadigde vetten, die het cholesterolgehalte doen stijgen.

De dagverse saladbar.

Een van de dingen die bij ons voorop staan is het gebruik van smaakvolle en verse producten. Maar waarom vinden wij dit zo belangrijk?!

Groente en fruit zijn namelijk een belangrijke leverancier van voedingsvezels, vitaminen en mineralen. Onderzoek wijst uit dat groente en fruit een positief effect hebben op je gezondheid. Ze verlagen de bloeddruk en de slechte cholesterolwaarden. Ook beschermen ze je tegen hart- en vaatziekten en andere chronische ziekten zoals diabetes type 2.

Daarom willen alleen maar dagverse groenten en fruit gebruiken bij het bereiden van de salades en sappen

Verpakking van je maaltijd.

Door onze smakelijke en vers houdende salade verpakking en juice bottle blijft uw maaltijd en sap heerlijk vers en vol van smaak. Onze vershoud verpakking geeft u ook de mogelijkheid om eventueel uw salade en sap een dag in de koelkast te bewaren. Super handig dus!

Onze salade verpakking en juice bottles zijn 100% recyclebaar! Met een middenlaag van gecertificeerd rPET en een buitenlaag van nieuw materiaal is onze verpakking gegarandeerd voedselveilig. Na gebruik kunnen onze duurzame saladebakken opnieuw worden gerecycled en verwerkt tot een nieuw bruikbaar verpakkingsmateriaal.

 

 

In januari 2022 zijn wij van start gegaan met GWN SAP.  Jou favoriete bekende sapjes in een juicebox, zodat je elk moment van de dag je gezonde energie boost bij de hand hebt.

De boxen bestaan uit de bekende en nieuwe sapjes en shotjes.

Alles wordt zoals jullie gewend zijn dagvers ingekocht en natuurlijk versgeperst bij elke bestelling!

En het leuke is dat je ook je eigen boxen kan samenstellen!