Wij zijn GWN SAP. De naam zegt het eigenlijk al. Wij houden van eerlijkheid, puurheid, gezonde dagverse producten die een steentje bijdragen aan een gezond voedingspatroon.

Waar wij niet van houden is BULLSH*T!. Wij zijn dus GWN SAP oftewel Gewoon Sap.

Onze versgeperste sappen en shots bieden een bijdrage aan een gezonde leefstijl. Wat is er nu fijner en gemakkelijker zonder zelf al die moeite te hoeven doen, dan elk moment van de dag jou favoriete sapje binnen hand bereik te hebben.

Wij persen onze sappen op het moment van bestelling, hierdoor zijn jou sapjes dus super vers en blijven alle belangrijke voedingsstoffen zo lang mogelijk behouden.

De producten waarmee wij je sapjes persen zijn puur en worden dagvers door onszelf ingekocht. Doordat wij persoonlijk inkopen kunnen wij dus ook echt de beste groente en fruit zelf met de hand selecteren.

Wij gebruiken geen toegevoegde suikers en conserveermiddelen in onze sapjes maar houden ze lekker puur en GWN!

 

Hoe werkt het?

Ons concept is simpel. Jij kiest je favoriete sap of shot, kiest de box die jou het meeste aanspreekt of welke jij nodig hebt voor een personal vitamine boost en wij gaan voor jou aan de slag.

Omdat wij onze producten zo vers mogelijk willen leveren kiezen wij ervoor om de sapjes niet lang van te voren te persen en in te vriezen. 

Op het moment dat je bij GWN SAP een bestelling plaatst worden jou sappen vlak voor bezorging versgeperst, gebotteld en verpakt.

Wij komen jou GWN SAP box zelf bezorgen dus vergeet niet je bezorgmoment aan te geven. Dit kan makkelijk tijdens je bestelling aangeven.

Binnen ons bezorggebied in en om Roermond vriezen wij de sapjes niet in. Wanneer jou bestelling bij je thuis is bezorgd kun je zelf je sapjes in de vriezer plaatsen.

Of natuurlijk kiezen om gelijk een sapje te drinken.

Wil jij checken of je woonplaats onder ons bezorggebied valt check dan hier ons bezorggebied

Eerlijk & puur

Door te kiezen voor gezonde eetgewoontes zorg je voor je lichaam, bouw je weerstand op en je zit een stuk beter in je vel.

In versgeperste sappen zitten natuurlijk een hoop gezonde voedingstoffen die jou lichaam nodig heeft of die je kunnen helpen om je een extra energie boost te geven. Zo gebruiken wij ook de schil van onze citroen en limoen want deze bevat het antioxidant chlorogeenzuur en stimuleert de vetverbranding.

Citroenschil en limoenschil bevatten ongeveer 5 keer meer vitaminen dan het sap van deze vruchten dus JA ook de schil, die is gezond én eetbaar.

Laten we een ding voorop stellen, onze sappen zijn geen maaltijd vervangers maar een toevoeging aan je gezonde leefstijl! Het is natuurlijk wel de bedoeling dat je ook op je normale voeding let.

Een sapje zal dus niet magisch kilo's doen verdwijnen of je eetlust stillen.

Maar wij vinden het ook belangrijk dat je weet dat in versgeperste sappen ook suiker zit. Ook al zijn dit natuurlijke suikers is teveel sap natuurlijk niet goed.

Hierdoor geven wij ook een advies niet te overdrijven met je dagelijkse inname. Wel zo eerlijk!

Wij vinden het belangrijk dat jullie weten welke eigenschappen de verschillende ingrediënten bijdrage aan jou gezondheid.

Hiervoor hebben wij voor jullie wat bijzondere weetjes op een rijtje gezet in onze Juice Facts.

 

Hoelang houdbaar?

Vers geperste sap is gerekend vanaf de dag na levering nog minimaal 2 dagen houdbaar in de koelkast.

Diepgevroren sapjes kun je +/- 3 maanden bewaren in de vriezer bij minimaal -18°C.

De flesjes zijn na ontdooiing minimaal 2 dagen houdbaar wanneer deze  worden gekoeld op max. 7°C, maar we adviseren ze altijd iets koeler te bewaren op 3 – 4°C.

Als je het eenmaal ontdooid hebt, kan het sapje niet meer terug opnieuw de vriezer in.

De smaak en kwaliteit gaan door het nog een keer in te vriezen verloren.

Het is belangrijk dat het sap zo min mogelijk met zuurstof in aanraking komt.

We raden je aan om je sapje gelijk op te drinken na het ontdooien om de voedingsstoffen optimaal te behouden.

Wanneer je een sapje wil ontdooien leg deze dan ongeveer 12 uur van te voren in de koelkast bij max 7°C

 

 

Onze verpakking.

De shotflesjes en sapflessen zijn gedeeltelijk gemaakt van gerecycled PET (RPET),

Onze handig mee te nemen shotflesjes en sapflesjes zijn bovendien hygiënisch en lekvrij en daardoor een efficiënt alternatief voor blik en glas.

De verzegelbare schroefdoppen garanderen dat de flesjes na het vullen niet meer geopend zijn geweest.  Deze garantiesluiting garandeerd dus de versheid en kwaliteit.

De inhoud van een voedselverpakking mag niet in direct contact staan met gerecycled materiaal. Daarom bestaan de shot en sapflessen aan de binnenzijde uit PET en aan de buitenzijde uit deels RPET. Zo kunnen we je een voedselveilige en toch milieuvriendelijke oplossing aanbieden voor onze verse sapjes en shotjes.


Wat is RPET eigenlijk?

RPET is gerecycled PET-materiaal, afkomstig uit door de consument gebruikte en ingezamelde (fris)drankflessen. Na het smelten van dit gerecyclede plastic ontstaat er nieuw materiaal, RPET, dat wordt gebruikt voor het produceren van nieuwe sapflessen. Hergebruik van dit RPET-materiaal is minder milieubelastend dan het gebruik van nieuwe grondstoffen voor het maken van PET. Na gebruik kunnen flessen met RPET net als traditionele petflessen gewoon weer worden gerecycled.